1erkekkannesiiii Gagsvdhs Deniz çok güzel isim ama Bera hiç duymadım canım Berra daha güzel sanki anlamı nedir? Bide kıza mı koyulacak bir isim
1erkekkannesiiii Gagsvdhs bera biraz kız bebiş için geldi bana Deniz yanına başka bisey baktınız mı hiç? Tabi siz bilirsiniz yine sizin kararınız canım da Deniz Ege Deniz Tunç Deniz Ata falan da olabilir bayağı popüler ve güzel isimler 🫶
Flz-cner98 Bende oğluma Deniz ismi istiyordum. Ama bir cami hocasına danıştığımda öldüğü zaman Deniz ismiyle çağırılmadıgını söyledi o yüzden vazgectim
Flz-cner98 Gagsvdhs bilmiyorum anlamı kötü değil kuranda da geçmiyor koyabilirsin ama yarın birgun öldüğü zaman ismimizle çağırıldıgımızda Deniz ismiyle çağırılmıyor babasının ismiyle çağırılır bunun da günahı senindir dedi
Gagsvdhs 1erkekkannesiiii deniz ege dusunduk birde ikisi arasinda kararsiz kaldim😊 yada sadece deniz koyacagim
[silindi] Gagsvdhs erkek olsaydi bera koyucaktik ben begeniyorum karakter olrak da iyiler kiza da koyan var erkege de ma dedigim gibi erkek olsaydi bera olacakti❤️
Gagsvdhs [silindi] bende begeniyorum bera ismini ya deniz bera yada deniz ege koyacagim ikisi arasinda karar vermeye calisiyorum😊
myangelson Gagsvdhs Bera ismini çok beğenmiştim bende Yusuf Bera koymak istemiştim ama vazgeçtik Yağız Alp koyduk oglumuzun adını 💙