UluElif Kızlar merhaba ben şuanda size 41+5 ten bildiriyorum 😂😂 bizim ufaklık pek nazlı çıkmak bilmiyor nst de sancılarım çıkıyor ama hafif adet ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum 😳 dünden beri kahverengi lekelenmelerim var bugün 2 defa hastaneye gittim doktor ilkinde duşunu al hazırlığını yap gel dedi sonuç; açılma yok geri gönderdi eve ☹️ Bebek doğum kanalına girmiş ama açıklık olmuyor karnımda sertleşmeler var doğum belirtileri veriyor ama niye açılamadığını bir türlü anlamadım 😟 yarın sabah tekrar gideceğim suni sancı vermeden önce doktor biraz daha bekleyelim dedi. Sizce açılma olur mu suni sancıya gerek kalmadan ? 🙄
Hlykrclk Canım bende 40+4 oldum gelmeye niyeti yok benimde sancım çıkmıyor bir hafta önce 1cm açklık vardı suan kaçtr bilmiyorm ama perşembe yatışım yapılacak suni verilecek banada. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah🙏🙏
UluElif Hlykrclk amin canım benimde 1 cm ilerlemiyor ama. Allah inşallah hepimiz için hayırlısını versin 🙏🏼🙏🏼
fsyy95 40+5 oldumm hala bse yok yarin ne oalcgi belli olacak buyuk ihtimal bende suni sanci yiycem cunku gecen cuma acilmam yoktu smdi ne durum da bilmiyorum ☹
Bayby fsyy95 hareketlerinde azalma varmı benim sabahtan beri hareket var ama tek tük akşam biraz arttı yoksa direk doktora gidicektim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 39+6 haftamızdayız perşembe inşallah kontrolüm var uzatmaz umarım