Turas2519 Merhaba kızlar 15 haftalık gebeyim. 2 hafta kadar önce dokyor erkeke demişti gecen hafta da kız olabilir dedi. Çin takviminde erkek diyor. Bir oğlum var. Merak ediyorum acaba böyle ya ılmalar yasayan oldu mu :)
Turas2519 Nazlimom o kadar cok çin takvimi sitesi var ki hepsi farklı cıkarıyor :) ama benim 2. De erkek o zman :)
Turas2519 Haticeelif aslında ilk oğlumda da efkek demişti doktor ve erkek oldu. Bunda erkek cıkıyot ama doktor bi kıza yöneldi. Neyse ben 2. Erkege hazırlayım kendimi :)
Turas2519 Alyaa18 çok çin takvimi sitesi de var tabi bide rus takvimi varmıs :) sizinkilerin hiçbirinin tutmaması da ilginç olmus :)
Turas2519 Gizemli çin takvimi sitesinin de orijinali hangisi bilinmiyor gercekren :) neyse sağlıkla kucagınıza alın insallah
Mommm03 Turas2519 o kadar farklı sitelerde baktım bi kız bi erkek çıkıyordu doktor erkek dedi . ablama baktım onunda erkek çıkıyordu doktoru kız dedi cin takvimi yalan bnce
Turas2519 Mommm03 :)) bencede doğruluk oranı fazla deseler de illaki vardır yanıkma payı. Oda kul yapımı :)
Nuray1ilayda Turas2519 bence inanmayın ben hiç inan miyorum Rabbimden başka kimse bilemez doktor bile zor tahmin ediyo bilmediğimiz bı çin takvimi mi bilecek bana saçma geliyo
Mer93 Turas2519 her sitede bile farklı çıkarıyo birazında erkek çıktı birazında kız rus takvimi hepsi kız bi de kan yenileme mi ne varmış daha yeni duydum onu yaptım kız diyo ama kesin erkek pipili falan yani😄
Cnnyldz Cin takvimi erkek çıkmıştı. Doktor 12 haftalıkken kız dedi. 15 haftalıkken erkek dedi 😂 hâlâ değişmedi 😃
Mommm03 Turas2519 Onlar bana saçma geliyor ama insanlık hali bakmadan gecemioruz dun gittim yine erkek dediler 😂😂