Merveberill Merom ben yaptırdım sünnete başlarken bi iğne vuruluyor sadece onds ağladı oğlum sonra uyuya kaldı hiçbir şey anlamadı iyileşme süreci de çok güzel ve hemen geçti kesinlikle öneririm ailelerimiz erken falan dediler ama onlarda şimdi iyiki yaptırmışsınız diyor
Heavyhim350 Merom 3.günün de yaptırdım evet 1 hafta için de de iyileşti hem çocuğun fiziksel hem de psikolojik durumu açısından bebekken yaptırılması daha doğru
Nazlimom Merom 5 aylıkken yaptırdık kske yenidoğduğunda yaptırdaymısım bebek hareketlenince daha zor oluyor yenidoğğunda bebeğin sinirleri de gelişmediği için daha az acı hissederlermiş uyuşturma iğnesinde ağlamıştı bebeğim bence yenidoğduğunda yaptırmak en iyisi
mistocookie cok fazla yenidogan sunnetine katildim. cok mukemmel birsey. bebeginiz hicbirsey anlamiyor. ilk 1 ay yapiliyor ancak bana kaliirsa ilk 1 hafta cook uygun. ne anestezi gerekiyor ne dikis
mistocookie Merom hayiir, sunnetten once lokal bir krem suruluyor, bolge uyusuyor. bebek birsey hissetmiyor🙏
Dogukoo Kızlar bende yenidoğan sünnet düşünüyorum cevremde bi kaç kişi lazerle yaptırmış bi kaç kişi eski dönemdeki gibi yaptırmış sizler hangiaini önerirsiniz lazerde sonradan sıkıntı oluyor dediler ne sıkıntısı oldugunu bilmiyorum
Mer93 Gün yaptırmıştık aslında doğar doğmaz yaptıracaktık dr biraz toparlarsın bir aydan sonra yapalım dedi çook rahat bişey gerçekten bebek hareket etmeden genel anestezi falan olmadan direk hallettik bi haftaya da hiç bişey kalmamıştı şimdi oğlum farkında herşeyin altı yaşında diyoki kardeşimi de doğar doğmaz yaptıralım sonrasında anlamasın hiç bişey :)