Kalbim-22 Kızlar 14+5 haftalik hamileyim az önce aniden su gibi sıvı geldi hemen kalktim kanamam oldu böyle bisi basina gelen varmi 😔
Mrvbnbg2208 Kalbim-22 hemen doktora git hiç bekleme bende 12 haftalığım 3 gün önce geldi başıma gittim eşim asagidaymis düşük riski varmış umarım sende öyle bir şey değildir ama leke kanama iyi degil
AzraFarah Kalbim-22 benim dün başınma geldi,11 haftalığız az bir kanama oldu,çok şükür bebeğim iyi ama kanama normal değil, düşük tehlikesine karşı fitil verdi
Nazlimom Kalbim-22 benım 1-2 damla gelmişti düşük önleyici iğne vurmuştu doktor her ihtimale karşı beklemeden gidin bence
benimmdunyamm Kalbim-22 aldırmana gerek yokkk sen acilden giriş yap doktor geldiğinde ilk seni alır haber veriyorlar doktora o da ilk seni alır bekleme şimdi git
Sibel_72 Kalbim-22 aynısını dün bende yaşadım bende randevum 10 da ins bir şey olmaz ikimizde sağlıklı alırız güzel haberler duyarız bu mübarek günde ins rabbım haftamı bilmiyorum ama beta 11.500 6 hafta sanırım ins vardır bebeğim bir kes kaybetim bunu kaldıramam
Kalbim-22 Hastanedeyim kizlar bebeğimin suyu bitmis serum taktilr ama sanirim kürtajla sonlanacak Rabbim onu bana bağışlasın
Yasemella Neden suyu bitmiş acaba? Böyle aniden durup dururken oluyor mu böyle vakalar. İnsan endişeleniyor ☹️ Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah bir şekilde önlenir 😢🙏🏻