pembefiyonk Deneyimli anneler tavsiye bekliyorum kendiliğinden gelmesini istiyorum ama belli ki gelmiycek suni sancıya da biraz uzak bakıyo doktorum tansiyonum 14 9 ları gördüğü için. Muhtemelen kolaya kaçıyor da işte.. ilişki normal doğumu başlatır mı? 🥲
Aloneanqel pembefiyonk ilişkiyi bilmiyorum ama kuzenim sabah bütün camları silip öğleden sonra sancısı gelip normal doğum yapmıştı
Aysennn5555 pembefiyonk 39+2 aynı durumdayım yapmadığım şey kalmadı olmuyırsa olmuyor salıverdim artık nolcak bilmiyorum ama stresli bir durum benimki de çok yıkarda daha 🙄
Sukrcy pembefiyonk Bende ilk oğlumu 36. Haftada doğum yaptım. Çatı muanesinden 3 gün sonra Nişan geldi ama iliskininde faydası olduğunu düşünüyorum gebe okulunda doktorumuz anlatmıştı. Eş ile aranızda duygusal bağ kurarak sirtiniza masaj yaptırın hem agrilariniza iyi gelir hemde doğumu kolaylaştırır.
pembefiyonk Aysennn5555 ve bana 34.haftada bebek çok aşağıda işe gitme deyip izin aldırmıştı doktorum şimdi de bebiş aşağı inmiyor tekrar yukarı nasıl çıktı anlamıyorum 🙄
ygtnannesi 39+5benimkide çok yukarda bugün adet sancısı gibi birseyler var vajinada ne olduğunu cozemedim
Sukrcy ygtnannesi Hayırlısıyla kucağınıza alın insallah. Bende ilk de anlamamıştım ama o adet sancısı gibi kasılmalar doğum sancilariymis nişan gelince anladım.
pembefiyonk ygtnannesi AA hadi gözünüzaydın diyim ☺️ Deneyimliler cevap versin buna nişanınız geldi muhtemelen çok sık kasılmanız olursa gidilmeli diye biliyorum ama yine de cevaplasınlar sağlıkla doğum yapın inşallah 🙈