G_Gizem 4 gun önce spinal sezeryan oldum baş boyun ense ağrısı, kulakta uğultu var yasayan oldumu allah rızası için cevab verin cocuklarimla ilgilenmez oldum cok kötüyüm.
Gny18 G_Gizem bende 24 gün önce sezeryan doğum yaptım baş ağrısı vs çekmedim ama boynum çok ağrıdı. Bol bol su güne en az 4 bardak sade nescafe ve sıcak su torbası uyguladım öyle geçti. Geçmiş olsun canım ağrıların oldukça parol kullan hemen geçer inşallah.
Dero35 G_Gizem kulakta uğultu değilde anlamsız bi şekilde ameliyattan sonra kulaklarımin alt kısmı balon gibi şişmişti ikiside kocaman olmuştu
Elifgok58 5 sene önce spinal sezeryan oldum kulağımda uğultu vardı kbb gittim ve ani işitme kaybı olmuş anestezi bazen yapıyormuş sol kulağım %50 duymuyor uğultuda ilk 3 gün çok önemli hemen bi doktora gidin yarın inşallah bişey çıkmaz
G_Gizem Elifgok58 anestezi nöroloji ye yönlendirdi sabahı bekliyorum, uğultu devam ediyormu? Kafamın icinde sürekli vuu die bi ses uyuyamıyorum günlerdir.
Elifgok58 G_Gizem bende hep gittim kbb teşhis koydu ve çaresi yok işitme cihazı takıyorum haftaya doğumum var genel anestezi istiyorum bakalım inşallah sizinkisi iltihap falandır ilaç kullanınca geçer geçmiş olsun
Senazeynep34 Kızlar anestezi almadan önce su içen var mı? Susuzluktan ölcem gibi hissediyorum resmen bı yudum bı içtim ama kesmiyor uyuyamıyorum da resmen
Elif_3434 G_Gizem bende 38 haftadayım kulagım da uğultu sesi var yaırn KBB gidicem dayanamıyorum artık nasıl geçer bilmiyorum ya. Normal de bir yıldır basınç problemi yaşıyordum kulaklarım da. Ama şimdi birde uğultu eklendi
Elif_3434 G_Gizem evet gittim kulagında hiç bir sıkıntı yok dendi şala gibi yA ben uyuyamıyorum bile ama