Biannebibebe Dilaraa23 ne kadar çok vermişsin neden öyle oldu sağlık sorunu falan yaşadın mı canım ❣️
Elaa_gozz Biannebibebe evet çatlarsa fayda olmaz diyorlar da sadece kuruluğu gidermesi kaşınma gibi durumlar olmasın cilt kurumasın diye nemlendirmek istiyorum yoksa pek bir faydası yok 🙈
Arzu_uu Tugcecanan Allah yardımcın olsun canım haklısın bünye meselesi doktorum da kesinlikle tuzlu ve hamurlu gıdalar tüketmemeli söylemişti vücudumun yatkın olduğunu söyledi şuana kadar bırsey olması ama daha yokumuz var😊
2Meyve- Biannebibebe 14+5 deyim 5 kilo vermiştim daha tartilmadim ama istahsizim halen aldığımı sanmıyorum. İkinci gebeliğim
inci2002 Biannebibebe benimde gogusde kasinma ve biraz agrilar var. hayir daha aliwveriw yapmadkm erken diye duwunuyorur daha cinsiyeti oyrenemedim
Bzdmr 20+1 hiç kilo almadım. Karnim ve göğüslerim çok kasiniyordu ama 14. Haftadan beri yağ kullanıyorum henüz bir çatlak olmadı insallah olmadan bitiririm olursa da kızımdan hatıra diye catlaklarimi severim artık diyorum 🤭🤭🤭🤭