Biannebibebe Kızlar kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız çatlama kaçıncı haftada başladı? Biz 16+5 teyiz 1 kilo aldım bacaklarım çatlamaya başladııııı 😭😭😭
Arzu_uu Biannebibebe 26 haftalığım 3 kilo aldım çatlağım şuan yok olabilir mi bu saatten sonra bilmıyorum ilk gebeliğim el ayak şişmesi de daha yaşamadım yaşamam umarım
1Gunes Biannebibebe an itibari ile 20 haftalık olduk. 12.haftadan bu yana göbeğim çatladı hiç bisey fayda etmiyro malesef ki 3 kilo aldım sadece
Biannebibebe Arzu_uu genelde bu haftalardan sonra derler ama bu zamana kadar olmamış belki olmaz inşallah olmaazz benim bekarken de vardı çatlaklarım hızlı kilo alıp vermekten hamilelikte de başladı 🥲
Arzu_uu Biannebibebe benimde vardı çatlaklarım kalçam da ama hamile kalınca 8 kilo birden verdim şimdi yavaş yavaş alıyorum ama ani kilo alımı olmazsa çatlak da olmaz sanırım daha 14 haftam var belli olur 😄
1Gunes Biannebibebe benim göbekte var malesef etim sert olduğu için mis oda . Malesef bildiğiniz yirtiliyorum şu an
Biannebibebe Arzu_uu anneler anlar derler ya benim de annem öyle çok şişmiceksin gibi duruyorsun diyo 😂 eski kadın işte umarım bu kadarla kalıır sonradan geçmiyor ne olursa olsun 🥲
Arzu_uu Biannebibebe ay kesinlikle annem mesela erkek kardeşimde bacakların da şişme olmuş tuzdan dolayı o bacaklar hala sert ve şiş benim en korktuğum zaten şişme olayıdı benı de o yüzden çok uyarıyor tuz yeme şişme dıye ama anneler ne derse doğru çıkıyor 😂😂😂
Biannebibebe 1Gunes bende daha 16 haftalıkken başladıysa diğer yerlerde de olur gibime geliyor. Olsun napalım ana olmak kolay değil valla eşime geçen gün dedim ki bi hamile kaldım tepeden tırnağa bütün vücudum değişime girdi napalım herşey onlar için 🥹❤️
Tugcecanan Arzu_uu o iş pek tuzla alakalı değil sanırım 🥲 ben kendimi bildim bileli tuzsuz yiyen bir insanım 36+3 teyim el parmaklarım ve ayak parmaklarım aşırı şişiyor ellerimi yumruk yapamıyorum bile 🫠
Biannebibebe EmineDefneGokce Bende de aşırı derecede şişme var patlicaklar yakında diyorum heralde çok da kaşınıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
3babyannesy Tosuna döndüm sürekli kilo alıyorum 5kilo almışım 19.haftalgm moralm çok bozuk 65kiloyum 🥺