newbabyno2 Doktorum Boş gebelıkten şüphelendi. Yarın 8. Haftam sabah doktora gidicem ve hala boşsa kürtaj olcam. Dualarınızı beklıyorum😞
Sery67 newbabyno2 beta hcg değerlerinize baktırdığınızdandüzenli bi artış yok muydu acaba? Hatırlıyor musunuz?
Mela 10.haftaniza kadar beklemenizi öneririm. Başıma geldiği için ama inşallah hiç gerek kalmaz hayırlı haberleri alırsınız
Mela Bide keseniz kaç mm suan ... 30mm olmadan boş gebelik denemez. Benim de çok geç göründü hatta kanama var diye boş gebelik kanama düşürür bunu dediler ... Allah büyük eğer beta hcg duzenlj hala artiyorsa umit kesilmez herkes 500 hCG de kese görürken ben 4000 lerde kese gördüm. 3100 du ve kese yok dis gebelik dendi. .. 4200 falanken özelde kese gördü çok zor günlerdi ama bebeğim yoktu kese de gelişmemiş dediler 4 haftalık bile yok dediler sonra 6300 de yada daha fazla falan bebeğimin varla yok arası bir kalp atışını duydum yani bizde 18 haftaya zor geldik şimdi iki gündür kipirtisini hissediyorum 😊 inşallah sizde hayırlı haberler alırsanız almazsaniz da üzülmeyin çünkü bu süreç çok zor uzayıp sağlıksız ve zor günler geçireceğinize sağlıklı bir gebelik için kendinizi iyi motive edin hersey Allahtan ..