Gunay97 Nazendehanim benim ilk hamileliğim değil o yüzden erken hissetmelisin diyorlar.bende baya beklentideyim öyle jdjddn maşallah kolay doğumlar dilerim
Gunay97 Ebrarabla_06 1 haftada bekleyeyim bari😂ne cinsiyeti söylüyorlar nede tekme yok.Az keyfini çıkaramadık ya
Ozlemduman Gunay97 ilk gebelikte 19 da hissettim 2.gebeliğim 14+3üm bir iki gündür ufak bişeyler oluyor ama tam emin olamıyorum o mu değil mi diye. 2.gebelikte erken hissedersin dediler ama unutmuşum nasıl bir şey olduğunu emin olamıyorum o yüzden
Gunay97 Ozlemduman kalp atışıyla karıştırıyor insan diğer gebelikle aralarında fark olunca.kolay doğumlar dilerim
Ebrarabla_06 Gunay97 bazen öyle sert tekme atıyor ki yerimden kalkıyorum ben cinsiyeti 20 ncı haftada öğrendim canım benim şimdiden keyfini çıkar hissedince de daha güzel olur canım benim
tecrubesizanneadayi12 Nilgunaksudizdar akşam yemekten sonra uzanın elinizi karnınızda gezdirin belki kıpırdayabilir
tecrubesizanneadayi12 Gunay97 18+5iz şuanda sanırım 17 de kayma gibi hissediyorum artık net hissediyorum. Akşam yemek yedikten sonra işlerimi hallediyorum mutfak toplama, evi toplama vs sonra koltuğa uzanıyorum uzanıp dinlenme zamanına geçince kıpırdanmaya başlıyor deneyin sizde dinlenme halinde daha çok hissediliyor ilk hareketler
Gunay97 tecrubesizanneadayi12 😂😂😂ben uzanıp seviyorum karnımı,kalkıp seviyorum,konuşuyorum,karnıma tık tık yapıyorum ses versin diye,küsüyorum,aynanın karşısına geçip orda konuşuyorum,sonra sessizce bekliyorum belki ses verir diye yok ya hiçbişey yok
Gunay97 Ebrarabla_06 16 haftada doktor söyleyebiliyor ama bizim doktorlar hep böyle aldırmamızdan korkuyorlar sanki.hep beşinci ayda söylüyorlar.internette sürekli dolaşıyorum ne alsam diye.
tecrubesizanneadayi12 Gunay97 olsun canım daha zamanın varmış doktorum bana 20. Haftada hissedersin demişti
Gunay97 Ebrarabla_06 hepsini cinsiyet rengine göre almayacağım öyle sevmiyorum zaten.Ama hepsinide kahve beyaz felan almak istemiyorum