Bebisinannesi Merhaba kızlar bu markayı almayı düşünen yada alıp memnun olan var mı? Modeli beğendim fakat hakkında fazla yorum bulamadım 🤗
mom32 Bebisinannesi Bende o arabayı araştırıyorum herkes gayet memnun benimde tercihim o yönde olucak😍
gmayda Bebisinannesi hepsi burada gitti gidiyorda falan vardı 5yıl garantili sanırım bende onu düşünüyorum diğerlerinden daha hoş duruyor sanki hem çok estetik
Bebisinannesi mom32 evet görsellerde de duruşu çok şık ama sadece internet satışı mı var acaba yoksa magaza satışı bulabildiniz mi siz nerden almayı düşünüyorsunuz acaba 😊
Bebisinannesi Irmakdkm aynen internet satışı var ama magaza yok yakından görmeden almaya güvenemedim bende 😊
mom32 Bebisinannesi İnternetten alıcam canım bende ama baya araştırdım kullananlar gayet memnun o yüzden aklımda şüphem yok yani gayet kaliteli güzel bence
Bebisinannesi Bernaaaaaaa yorum için teşekkürler canım bende çok beğendim sadece internet satışı olduğundan pek yaygın bir marka değil anladığm kadaryla garanti servisi gerekirse problem olur mu diye arada kaldım 🤔
melisoylu Bernaaaaaaa Ben de merak ediyorum ama bir de hangi rengi daha iyi durur acaba? İnternette görünenle, gerçekteki renkler aynı olmuyor bazen🤔
dogamoms Benimde merak ettiğim bi bebek arabası birde kızlar 3 in1 mono var onda sadece port bebe var puset yok sanırım 6in 1de puset ve port bebe ikiside var galiba dmi?