1bade hiç kimyasal, dış gebelik, kalp durması vs geçirmedim 2 buçuk sene hiç hamile kalmadım doktor doktor gezdim doğru düzgün birşey diyen çıkmadı eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şimdi olur çocuk dediler olmadı en sonunda bı doktor buldum pcos teşhisi koydu tedavi etti çatlatma iğnesi ile ilk denemede hamile kaldım. Rabbime çok dua etmiştim dualarımı kabul etti🙏🏻 ama bizim de sınavımız evlat acısıymış hamileliğim çok zor geçti 2 kere acil serklaj oldum açılmam vardi nişanım gelmişti. 27 haftaya kadar tutabildik içerde bayramda doğum sancıları çektim devlette enfeksiyon var hafif onun sancısı diyip gönderdiler 2 3 gün sonra özelde doktoruma gittim doğum sancıların var hastaneye yatman lazım sancıları durdurmamiz lazım dedi ama olmadı bebek doğmak için çok israrciydi ve serklajli olduğum için dikişlerin saglamligindan rahimim yırtılmaya başladı ve doktor artık bebeği değil seni dusunucem hayatım tehlikeye girdi bebek tekrar yapılır ama seni kaybedersek ya da rahimini alırsam bebek tekrar olmaz diyip acil sezaryene aldı. Oğlum Yağız’ım çok güzel bir bebekti haftasına göre büyük bı bebek yaşar bu dediler ama benim içimde hep kötü bir his vardı hastaneden taburcu olurken burada bırakmayalım yalnız kalmasın korkar diye ağladım. Biz gittikten sonra gece 2 kere kalbi durmuş hayata dondurmusler sabahına da kaybettik diye telefon geldi. Böyle ateşi kalbime soktular resmen yandı içim hala yanmaya devam ediyor. Demek ki nasip böyleymiş rabbim bunu yazmış diyebiliyorum sadece. Şimdi korkuyorum zaten 1-2 sene çocuk yapma yasağı var çok sıkıntılı süreçler yaşadığım için ve sezaryen olduğum için ama korkuyorum tekrar anne olamazsam diye hamile kalırsam yine aynısı olursa diye 😔
Rabbim hakkımızda hayırlısını kolaylıkla nasıp etsin bizlere 🙏🏻 sende üzülme vardır onun da vakti zamanı sağlıklı sıhhatli bir şekilde olsun inşallah 🤲🏻 geç olsun güç olmasın canım benim 🙏🏻