Halime90 Endol hap 25 mg hamilelikde ağrı kesici olarak kullanılıyor mu bilen var mı anneler ? Bacağım çok ağrıyor ayağıma vuruyor minoset parol da kalmamış evde Endol u doktorum yazdı diye hatırlıyorm ama emin olamıyorum 🤦♀️
myangelson Halime90 endol fitil kullandım agri kesici ve kasılma önleyici olarak vermişti doktorum. ağrın olduğu zaman günde 1 kere fitili atabilirsin demişti. Senin dediğin hap şeklinde olanı galiba
Ahuum Halime90 şaşırdım. Agrıkesici olduguna. Bana doktorum bebeğin sancılarını kesmek için verdi. Parol iç yinede çok ağır ilaç olduğunu söylemişti.
Zmraemr Halime90 tek kullanılan ağrı kesici parol hamilelikte.Onceden başka rahatsızlığınız için vermiştir ama hamile iken verdi diye doktora sormadan kullanmayın bence
myangelson Halime90 yani bilmiyorim hapını kullanmadım ama o da ağrı kesicidir herhalde. Belki bir bilen çıkar yanlış yönlendirmek istemem 🙏🏻
Halime90 Ahuum bende tam emin değilim idrar yolu enfeksıynu vardı çok sancılanıyordm . O zaman verdi ağrı kesici olarak hatırlıyrm . Reçetede de eklem ağrıları falan da yazıyor o yüzden soruyorum ☺️
Ahuum Halime90 içme derim . Ben endok ve progestan iğneden snra kan sulandırcıya başladım . Bana dokundu .
Halime90 Zmraemr evet biliyorum tek parol ve minoset . Çok ağrı olduğu için sormak istedım . Idrar yolu enfeksıyonda yazmışdı . Sağolun 🌸