Emlsri23 Kızlar 14+5 haftalık hamileyim acaba karnı çıkan oldumu bana herkez hiç hamile olduğun belli değil diyenler çok fazla ayrıca 3. Gebeliğin diğerlerinde çıkmıştı ama bunda hiç yani kendi göbeğim var ve erkek bı bebek bekliyoruz
ftmdyn22 Emlsri23 daha çok küçük çıkmaması normal benimki 29+4 olmama rağmen yeni hamile olduğum belli oldu 😅
Merve201119 Emlsri23 daha küçük çıkmaması normal benimde üçüncü hamileligim ve 26 da hafif çıkmaya başladı şuan 33 teyim yine çok yok yani kendi tişörtleri çok rahat oluyor
Nutelllaa Emlsri23 keşke benimde hemen çıkmasaydi 12 de bile göbeğim var 18 haftalık olucaz karnım kocaman oldu riskli gebeliğim 🥺
Emlsri23 ftmdyn22 bende öyle düşünüyorum bı taraftan bı an önce çıksın tekme atsın diye çok istiyorum birde hiç kiynasmiyorya küçük olduğu için normal tabi ama bı korku sarıyor 12 haftalıkken su dlagasi gibi hissettim ilk defa sonra yok pazartesi randevum var bakalım umarım kendimi korkutuyorum dur sadece ☺️
Emlsri23 Merve201119 anladım canım ben de bian önce çıksın istiyorum ya bakalım artık daha yolun başındayız bı an önce karnım çıksın bir an önce kucağıma alsam diyorum ☺️ doğunca da keşke biraz daha kalsaydı diycem eminim ama bakalım
Emlsri23 Nurr_22_22 daha çok var ozaman benim karnımın çıkmasına eşim bile bugün 4 aylığa doğru gidiyorsun hiç karnın çıkmadı diyor ☺️☺️
Nurr_22_22 Emlsri23 inan bana karnın büyüdükçe normal yaptığın şeyler bile zorlaşıyor vücut temizliğimi jilet yapıyorum inan bana alt tarafta zorlanmaya başladım şimdiden 😏