Bebegim0101 Merhaba kizlar 10 haftalık gebeyim.bugun aksam 8 9 gibi falan 2 defa yogun olmayan bildiginiz sarı sümük akıntım oldu.Sümuksü degil bildiginiz sumüktu(cok ozurdilerim)nedir bu acaba varmı basına gelen korkuyorumda.Duduk tehlikemde var.
Asli2509 Bebegim0101 bendede arada oluyor 12 haftalık hamileyim idrar testi yaptırıyorum temiz çıkıyor anlamıyorum bende bekliyim burda
Gamzeerdgn Bebegim0101 bende hamılelıgımın başından berı var 28 haftalığım ıdrar vs bütün testlerımı yaptırdım doktorum bu senin doğalın dedi çoğu hamılelıkte böyle olabılıyormus
UmutsuzPolyanna Bebegim0101 enfeksiyon olabilir canım birde düşük tehlikeli var demişsin onunla alakalı bi fitil filan alıyorsan onunla alakalı olabilir mi emin değilim üstte kalsın geçmiş olsun
myangelson Bebegim0101 haftan ileri olsa nişan olabilir dicem de o haftalarda nişan gelmez diye düşünüyorum. enfeksiyonun falan varsa ondan dolayı gelmiş olabilir. Doktorun ile iletişime gecebilirsen bı sor istersen
Bebegim0101 Asli2509 sarı akıntı degil ama bildiginiz sarı sümük.😂tarifi boyle anlatmak zorundayim cok ozurdilerim😍
Gamzeerdgn Bebegim0101 halada öyle sümüksü rengı sarı en başından berı böyle doktora gıttım test yaptırdım bısey çıkmadı doktor normalın bu dedi kültür de verdim idrar tahlılı ve kültürü de yaptırdım temiz çoktı
Zlh32 İdrar kültürü ve vajinal kültür isteyin doktorunuzda. Vajinal kültürü her doktor bilmiyor ya da önemsemiyor ama aslında çok önemli birşey.