34_34 ben çok hastane degıstırdım başarı gazı hastanesi devlet vs hıc bırınden memnun kalmadım rısklı bı gebelık gecırdım erken doğum riski düşük rıskı derken 28 haftaya geldik Avrasya hastanesının ortamı çok temiz doktor son derece ılgılı yarım saat muayenede tutuyor detaylı ultrosona girmiş gibi her yerini inceliyor sana anlatıyor soruyla gıdıp sorusuz çıkıyorsun sormana gerek kalmıyor tahlıl verınce asistanı arıyor ılac yazılacak ıse receteyı sms ile ıletıyor sureklı gıt gel yapmıyorsun tahlıl vs beklemıyorsun randevu ıle çalışıyor çoğu doktor aldıkları parayı hak etmıyor bana bebegın dusucek dediler erken dpgum olucak dediler suyun gelıcek va vs neler neler dediler sonra doktor degıstırdım Allah bın kere razı olsun o hastaneden de doktordan da Mete bey kızı gıbı görüyor hıc yabancılık cekmıyorum Avrasya hastanesi Mete sarıözkan keşke en başından beri gıtseydım neysekı başladım o doktora detaylı ultrosonu hastanenın anlaşmalı olduğu perınotolojı Ali ekiz yapıyor 1000 tl civarı bısey her kontrole gıdısınızde hastaneye bebegın renklı fotosu ultroson görüntüsü vs hepsını veriyor sıze