_SLNPSHR_ Gelmeyen bebeler... Suni sancı ile başlatılacak cuma bu gidişle oda olmadı sezeryan 😔 Keşke kendi sancimla gidebilsem
UluElif _SLNPSHR_ sizin gene iyi, ben 41+5 im bekliyorum hala sancımı. Gelmezse benimde sonum suni sancıı
gigi _SLNPSHR_ benimde cumaydı Perşembe’ye aldım ama cuma doğmazsa ne yapalım cumartesiye kalmayalım diye hata mı yaptım bilmiyorum
AnneyimHamileyim 40+0 olduk salıya kadar doğum olmazsa suni sancıyla başlatıcaklar 😏 inşallah gerek kalmaz önce doğum yaparım
Xoxox ☝🏻40 haftayı doldurduk Perşembe sabah 7:30 a yatış verdi umarım o zamana kalmadan kendi gelir 😬
_SLNPSHR_ Xoxox benimde bugün 40+2. Cuma gününe kadar birşey olmazsa cuma günü sabah 8 8 buçuk gibi yatış yapılacak . Ama benim şuan ne ağrı ne sancı ne nişan ne de karnın aşağı düşmesi hiç bir belirti yok
Xoxox _SLNPSHR_ bende de bir şey yok 🙊 birden gelir diye bekliyorum sancı ya da su daha Zamanımız var bakalım nasıl olacak 😌
Hlykrclk Bende öyleyim 40+4 olduk gelmiyor suni verecek doktorum perşembe Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏
_SLNPSHR_ UluElif benim doktorum o kadar beklemedi canım kilosu falan da artar zorlanabilirim de. Cinsiyeti ne bebisin
gigi _SLNPSHR_ batıl inançlarım var maalesef hayatımda başıma gelen felaketlerin hepsi 13 de geldi 😟 ama suni sancıyla doğuranlarında 12 13 saat sürmüyormuş o yüzden kararsızım da bakalım o güne kadar neler olacak