Akikos Merhabalar Bugün detayli ultrason cektirdim cok sukur bebegimin bir sıkıntısi yok ama benm biraz sorunum varmış. Hamilelik tansiyonum cikabilirmis buda bebegin gelisimini etkileyebilirmis. Hamilelik süresince gunde 3-4 kere tansiyonumu ölçmemi istedi doktor kontrol altinda tutacaklarmis. Ve benden idrar ve kan tahlili istedi ama idrar tahlinini evde bir gun boyunca biriktirip o sekilde goturecekmisim. Bunlari yasayaninz var mi ya da bilgisi olan var mi?
Pijamaskeliler Akikos detaylı da benim bebek organları güzel çıktı ama gelişimi birden gerilemiş çıktı diğer hafta gene geri çıktı suyu az vs vs meğer Plesantam kanamış pıhtı atmış bebek beslenmeye başladı o gün bendede tansiyon 14 lerde çıktı şüphe ettiler idrar kan verdim bisi çıkmadı 13 düşünce eve yolladı 5 litre şişeye idrar yap getir dediler 2 gün snrasina götürdük bakıldı bisi çıkmadı o gün hene korkudan çıktı benim de eminim 15 bile çıktı yani 2.doktors görüş almaya gidince vücut başlamış dediler belirtilere gebelik zehirlenmesi die eve geldim.11 7 12 8 bole tansiyonum sonuncu doktora gttik 3.gorus almaya orda da çıktı 15 9 Allahım dedim ne oluo ben bisi hissetmiom oda bebeğe şans verelim korkma 2 hafta da zehirlenmzsn zaten belirti verir o yüksek olur göz de karartır el ayak şişmedi yüz dedi vs 20 simde.belli olucak durumum bebeğin kalbi atio hale evde ben takip.ediom 11 7 10 7 vs bole.hep hergun 2 hafta olucak yaz dedi kağıda demekki hale içerde savasio oğlum😔 kendini takip et sürekli
Asdas123123 Akikos Bende de bugün 3 kez ölçütler tansiyon sıkıntılı cıktı 8 ay oldu . ama 8,ay boyunca hiç bir şey yoktu taaaaaki bugün ki mal doktor moral,bozana kadar. Onun için bas ağrısı dinmedi hıc onlar yüzünden şuan bebekte etki ediyor
Akikos Pijamaskeliler bakalim bende tansiyonumu olcmeye basliycam yarindan itibaren pzt de tahlil vericem.. insallah sorunsuz devam eder.. cok gecmis olsun rabbim saglikli hayirli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Akikos Asdas123123 b Asdas123123 ya doktor o kadar onemliki gercekten rabbim iyi insanlarla karsilastirsin vicdan sahibi kisiler çıkarsın karsimiza.. tansiyonum bugun sabahta olculdu rutin kontrolde aksam ultrason zamanida olculdu kolumdan onlar normaldi. Sonra ultrason da birsey dinledi doktor 3-4 kere ondan sonra dedi gebelik tansiyonu cikabilir kontorol altinda tutalim diye.
Akikos Asdas123123 masallah bitmis sizinki birsey kalmamis insallah sorunsuz atlatirsinz saglik bir sekilde kucaginiza alirsiniz
Asdas123123 Akikos Bize de ultrason da baktı işte bebekte birşey yok suyu falan iyi dedi güzel dedi ama benim moralimi de bozdu3 defa tansiyon baktılar 13 15 16 çıktı işte bide baş ağrısı var kaç gündür hıc durmayan strsten mi acaba bilemedim Allah sabr versin Bize