Pemberuya Kızlar afedersiniz ama böyle bir sorun yaşayanınız var mı sürekli idrara çıkma durumu ve yan işeme🤷♀️ Yarın dr a gitmeyi düşünüyorum ama merak ettim🙈🤷♀️
BaLevLat34 Pemberuya 30 haftalıkken başladı o muhabbet bende 😅hiç de merak edip sormadım valla Dogum yaptım sonra bi baktım normale dönmüş
UmutsuzPolyanna Pemberuya aaa kız bak arada bende de oluyor niye ki hiç anormal olarak düşünmemiştim 🤣🤣🤣
Eylulmom_ Pemberuya yan işeme derken 🤔gerçekten anlamadığım için soruyorum kesinlikle yanlış anlama cahilliğime ver 😅😅
Pemberuya Eylulmom_ yani nasl desem canm idrarı yaparken misal düz akarya yan geliyor ve de bacak menziline doğru😂🙈
Serap-Yigit Bende doğumdan sonra oldu. Uzun zaman düzelmedi. Şimdi belki düzelmiştir onu bile bilmiyorum 8 sene geçti😂 çok diktiler heralde dedim 😂
Pemberuya meleklerin_annesii regle 9 gün falan var canım ama Şuan hamile değilim diye biliyorum. Eğer gebelik varsa o da etkiler mi acaba
_edakrsu22 Pemberuya valla hamile değilken bile yaşadığım bi durum yan işeme çok sıkıştıgım zaman oluyor