Gmz12 Kizlar bugun asi oldum kalpte hafif carpinti var ebede yapabilir korkma gecer dedi yasayan varmi
svydaikalb Gmz12 Bende daha olmadım gün vermişti daha gitmedim carpintim var bide aşı olursam daha mi rahatsizlanirim acaba
BBuseY Gmz12 benim ilk günün akşamı ateşim çıktı baya baş ağrısı oldu . Sonraki gün 3 gün kolum ağrıdı kolumu kaldıramayacak kadar bir ağrıydı şu an hafifledi 😒
Kayaozge Ben daha olmadım olan arkadaşlara çok yan etkisi olmuş doğru mu bazıları kolunu bile kaldıramamış
Gmz12 Kayaozge canim bugun ogleden sonra oldum ama cok bi agrim yok cok sukur sadece asi vurulan yer agriyor yarin ne olur bilmiyorum 🌸
melekdenizkoo Kayaozge Kayaozge Kayaozge kişiden kişiye değişiyor benim ilk aşımda ben ertesi gün miğde bulantısı şikayetiyle hastanelik olmuştum çok halsizdim kemiklerim çok ağrıyordu hemşireyi aradım aşı yan etkisi olamaz dedi kesinlikle yan etki olduğunu düşünüyorum ikinci aşımda hiç bir yerim ağrımadı
Gmz12 Damlamsu doktorum bana zarari var falan demedi canim o yuzden yaptirdim bu sadece bizim dogum esnasindaki aletler paslı falan olur bize zarar verir diye alinan bir önlem
tubi94 Bende dün yaptırdım kızlar dün hiç ağrım olmadı bugün sadece aşı olduğum kolum kaldırırken biraz ağrıyor .
_mom97 Ben dun oldum ilk doz dun cok iyiydim bugun resmen butun kemiklerim kirilmiscasina agriyo halsizlik yapti cok bide mide bulantisi