Papiiii ben ilk dusugumde 8 haftalikti oda cok sanciliydi ama o cok kucuk bi et parcasi olarak geldi fazla suyum yoktu o dusukten sonra 1bucuk ay sonra yine hamile kaldim kontrollerimde hersey yolundaydi cok mutluydum ama 12 haftalik kontroluma gittigimde dunyam basima yikildi hic bisey dusunemedim eve naqil geldim kizim var 2 yasinda onunla nasil ilgilendim oglum okuldan geldi anne neyin var dedi yok oglum bisey dedim ama anladi kontrole gidicemi biliodu henuz 9 yasinda. 2 gun sonra oyle bi sanci yok normal dogum yaptim iki kez ayni o sancilari cektim kivraniodum acidan en son geliceni anladim tivalete kostum esimde anladi kapida bekledi tuvaletin birden suyum geldi yavrum elime dustu😭😭😭ciglik cigliga agladim susamadim esim kapiyi acti aldi elimden duvar dibine çöktü oylece agladi seyretti heryerine bakti ebru oglanmis dedi belki yarim saat bakti oylece😭😭 okadar guzeldiki elleri ayaklari cenesi burnu subhanAllah cennete diger kardesinin yanina ugurladik onuda.. buna sukur herseye sukur acittimi tabiki acitti ama hayirlisi boyleymis. Esim elleriyle yikadi duasini okudu ismini koydu ve beze sarip kavanoza toprak koyup icine gömduk😭😭😭 turkiyeye gidersem onuda goturum mezara koycam su anlik oda evimizda bedeni burda her baktigimda dua ediorum hem agliorum hem tebessum ediorum ve her an Allahima dua ediorum nolur hayirli saglikli bi evlat daha ver diye😭😭😭🤲🤲 insaAllah nasip eder tekrar