Gozde1225 anneolmakzoramagulusuyeter ben en basından beri orda takipliyim şuan Aysel hanımdayım fakat malesef hastane rezaleti yüzünden değiştirip egepole geçicem ! Hamile kaldım 8 bin idi geçen ay 12 bin oldu evveldi gün fiyat sabitlemesi için aradım ve yılbaşından sonra olduğu İçin 16 bin TL istediler şaka gibiiiii her seferinde 4 bin TL zam ne demek ya üstelik hastane dökülüyorrr yazık günah doktorumdan çok memnunum ama malesef o para o hastaneye verilmiş egepolxe en azından fotoğraf ve süsleme içerisinde …
anneolmakzoramagulusuyeter Gozde1225 egepolde hangi doktor peki? Ve doğum ücreti nedir? Karataşta sadece doğum için mi o kadar para istiyolar başka bişey yok mu?
Gozde1225 anneolmakzoramagulusuyeter sadece doğum parası….. egepol sıfır bina ve cekim ve süsleme içerisinde 7900 ben doğum yapana kadar 12 bin olsa gene iyi herşey içinde en azından otelde gibi hissedicem…
Esra7856 Bende aynı durumdayım 25 haftalığım şuan da aynı şekilde 8 bin TL dendi ilk şimdi 14 bin oldu yazık günah doktorumdan çok memnunum Aysel hanım ama çok sinir bozucu yAni hamile halimizle strese sokuyolar bizi ne yapacağımızı şaşırdık
Gozde1225 Esra7856 aynen bende aynı şekildeyim 19 haftadayım önümüzdeki hafta 14 bin tlden satın alabilirim ama asla istemiyorum cunku hak etmez kusura bakmasınlar kendilerini medicalpark sanıyorlar sanırım ek yeri sallanan sonradan yapılan bi hastane alt tarafı… bu arada bende Aysel hanımdayım ve memnunum ama malesef o hastaneye o kadar para vermicem egepole geçicem …
Aycin_ Gozde1225 süsleme nasıl oluyor acaba bizmi süs eşyalarını veriyoruz onlarmi süslüyor yoksa onlar kendilerini süslüyor
anneolmakzoramagulusuyeter Gozde1225 doktordan yana üzüldüm keşke başka bir hastaneye geçse herkes hastaneden şikayetçi 😓 egepolde hangi doktora gidiceksiniz
Esra7856 Egepolde doğumun 7900 olduğuna eminmisiniz kızlar ben orasınında yükseldiğini duydum muayene ücreti 415 TL miş zaten 15 TL az Karataştan telefonda bilgi vermiyorlar egepol için verseler keşke
Gozde1225 Esra7856 şuan öyleydi arkadaşım takipli 7900 TL ve söylediklerim içerisinde. Ama zam gelicek üstelik ne olursa olsun asla bu saçma sapan bakımsız Karataş’ın gibi tek seferde 4 bin TL gelceğini bile düşünmüyorum. Dilekçe yazdım crs günü hasta hakları biriminde …. Böyle devam etsinler bakalım