Cerennnn5858 https://imgyukle.com/i/nb246Q Kızlar c çizgisiyle aynı değil gibi geliyo bana sizce yumurtlama olmusmu
myangelson Cerennnn5858 yumurtlama olduğu zaman ikisi de kopkoyu oluyor diye biliyorum bunlar tam koyu olmamış sanki
Kivircikkuala Cerennnn5858 kuzum herkesin çizgi belirginliği hormonlarına ve tükettiği suya göre değişir . 1,5 senedir kullanıyorum test . 12 -13 pik gibi geldi bana değerlendirmeye dikkat et 🙏🏻
Cerennnn5858 Deletedmom_85 bugün 3 tane var canım en alttakini yazmadan 5 dk once attım. Banada tam koyu gelmedi
Deletedmom_85 Cerennnn5858 bu testlere çok güven olmuyor ya, hep kafamı bulandırmıştır bu testler en güzeli innovita
Cerennnn5858 Deletedmom_85 ya kafamı karıstırdı normalde bugün yumurtlama gunum ama silik cıkıyo ben en iyisi bugünü boş geçip yarını değerlendiriyim
Kivircikkuala Cerennnn5858 bu ay da böyle şu an daha olmadı sanırım bende bekliyorum gün aşırı değerlendiriyorum
Kivircikkuala Cerennnn5858 bu kullandığım strip testten hiç memnun kalmadım. Ama bende yumurtluyoruz gibime geliyor benim
papatya-0 Kivircikkuala bu testten bende gerçekten tam memnun kalmadım öbürü laboquik mi acaba baya net net gostermis