Ne yazsam ne anlatsam nerden başlasam bilmiyorum. 10 haftalık hamileyim 2 gün önce gittiğimde hersey normal demişti doktor.
Dün uyku arasında alt islatma hissi ile uyandım. Kıyafetim iç çamaşırım pembemsi bir su olmuştu. Ebeler muayene etti kanama da vardi yatış verdiler düşük riski ile. Tahliller sonucu enfeksiyon kaynaklı olduğunu söylediler antibiyotik progesteron başladılar.kimildamafan yattım.
Doktor bugun vajinal usg yaptı. Bebek ödem toplamis şiş dedi Kistik higromadan ense kalınlığı ndan kromozomal bozukluklar dan kürtaj dan bahsetti . Bir yerden sonra beynim almadı zaten . Perinatologa yönlendirdi iyi hiç birsey söylemedi daha 2li tarama bile değil 10. Hafta kalbi de atıyor kuzumun kendime gelemiyorum artık ağlamaktan başına gelen olumlu bir sürece dönen var mı. Kalbi atarken vazgeçilmez ki. Hayırlısını versin Rabbim herseyin tabi. Yarın gideceğim bu arada perinotologa karnımda ağrı lar var ayakta gezince kahvemsi leke de oluyor. Umutlu davranirsam toparlanamam gibi hissediyorum.