35+1 2 cm açılmam ve sancılarım 80 kadar çıkıyor. Olduğum şehirde, Şehir Hastanesi’nde küvez var ve doluluk var yer yok. Sadece bir tane özel hastane var orda küvez yok, üniversitede muayne oluyodum doktorum 37 den önce doğum yaparsan burda küvez yok dedi bugün. Şehir hastanesinde de doluluk olduğundan ya Bursa’ya , ya da Manisa veya İzmir’e gider bebeğin hemen dedi. Hastaneye yatisimi verdi istemedigimden kağıt imzaladım çıktım. Çünkü bişey yapılmayacak beklemekten başka hastanede yatmak daha da geriyor evde sancı çekmeyi tercih ettim. Alttan inanılmaz baskı var kızlar bu arada burda sürekli post açıyodum şu yalancı sancı mi şu doğum sancısı mi diye hakikatten sormak çok mantıksızmiş çünkü doğum sancısı kendini çok güzel belli ediyor.
Her neyse kısaca şu an suyumuz vs normal olduğundan kalp atışları da iyi olduğundan ben eve gelmek istedim moralim innailmaz bozuk. Dolu dolu 14 gün biz bekleyemeyiz açılmam 2 cm ve servikal uzunlugumun çok kisaldigini söyledi doktorum mm soylemsitj ama o an bir sürü konuşma olduğundan hatırlamıyorum şu an. Lanet ettim Balıkesire gerçekten 😭