sinemysbaby merhaba, öncelikle bu cevabım kesinlikle seni rahatlatmak amaçlı değil gerçeklik içeren bir cevap olacak. Bundan bir sene önce 6+2 iken kese ve bebek görmeye gitmiştik. Her şey sorunsuzdu. Kese, bebek, yolk sac, kalp atışı görünüyordu. Doktorum dinletmedi çünkü tam alamayız kalp atışını küçük olduğu için ilerleyen haftalarda dinleriz demişti. Bak dinletmedi altını çiziyorum. Sadece pır pır atışı gördük. Benim için yeterliydi. 2 hafta sonra yani 8 haftalıkken yine bir randevu almıştım her şey güzel gidiyor diye düşünerek girdiğim muayeneden bebeğin kalp atışının olmadığı haberiyle çıktım. Şimdi kendini hırpalamayı ve suçlamayı lütfen bırak. O dönem kalp atışını 6-7 haftalarda ultrasonda dinleyen arkadaşlarım şuan bebekleri kucağında, sağlıklı, büyütüyorlar. Bir şey olsa onların bebeklerine olurdu değil mi ama? Biz dinlememiş, sadece görmüştük. Ama kaybettim. Bebek sağlıklıysa dünyaya geliyor kısacası. Kalp sesini dinledin diye Allah korusun bebeğe bir şey olmaz. Olacak olsaydı birçok bebek dünyaya gelmezdi…