Havva20 Henüz doktora gitmedim sağlık ocağına gittim 2 hafta sonra git o zman duyarsın kalp sesini dediler. Siz kaçıncı haftada duydunuz birde bulantınız iştahsızlık var mı Bnde şuan hiç bişey yok
Papiiii Havva20 yani beb 5+1ken gitsigimde doktor kesenide bebegide kalp atisinida gordu ama sicak dalga brbege gitmesin diye dinlemedik bugün 7+1ken gitdim dinledik cok sukur
Tubatgn Havva20 Genel olarak 7de gözüküyor bebek ve kalp atışı canım ben 7de gördüm duydum karından ultrasonla.
AzraFarah Havva20 9haftalik iken duyduk,5haftalikken bulantım iştahsızlığım yoktu,7.haftamdan sonra başladı
Burcu350947 Havva20 bende 5+2 deyim belirti bendede yok sadce ara ara baş dönmesi başladı geçen salı keseyi gördük 2 hafta sonra inşllah kalp atışı için gidicez
sinemysbaby Kubraamer merhaba doğum yaptınız siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr
Havva20 Tubatgn ne zaman öğrendin gittim canım Ben geçen cumartesi günü ögrendım hamile olduğumu. Yarın gidicem hastaneye
Havva20 AzraFarah benım de hiç bi sorunum çok sürekli aç hissediyorum kendimi inş yarın duyarım bide hemen folikasit veriyorlar mı
Cgdm34 Havva20 ben ılk ogrendıgımde 5 haftalıktım kuzum vajınal ultrasonla hem kese hemde kalp atısını duyduk ☺️☺️☺️
sinemysbaby Cgdm34 merhaba doğum yaptınız siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr
1erkekkannesiiii Havva20 12. Haftaya kadar hiçbir şey hissetmedim 7. Haftada kalbini duydum keseyi gördüm 5. Haftada görünmeyebilir alt muayene yaparlar boşverin 7. Haftada gidin sabredebilecekseniz
Havva20 1erkekkannesiiii BEnde öle düşündüm de markette çalışıyorum çok dikkat etmem lazım o yüzden folik asit hemn verdi mi size