Azra41 Betul6777 aynısı 32 . Haftamda oldu doktoruma dedim göbek deliği çevrem çok ağrıyor vs normal dedi o nst ye bağlandım sancı çıkmadı şükür 🤲 kizcem saga doğru toplandı mi gerildi mi bilmyrm tam uzandım geçti şuan biseyim yok ama devam ederse kesin giderim doktoruma 🥹
Ebbruc Azra41 sen bilirsin canım. O belli olmuyo ben 3 gündür hastanedeyim işte. Evde doğum sancısı çekmişim bilmiyodum doktor dedi doğum sancısı bu nasıl dayandın diye
Ebbruc Azra41 bende öyle düşünüyorum canım, riske atmaya değmez. Ben ilk günki sancımda gitsem herşey daha farklı olacaktı belki . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Azra41 Ebbruc benimde erken gelme riski var kuzum rahmimde incelme vardı 32 de gittiğimde bı sıkıntı yok bu ayı çıkaralım demişti yarın mutlaka gidicem anneme soyliyimde bari ya
Ebbruc Azra41 git canım, ben o kadar korkuyorum ki artık azıcık toplansa , sancım olsa kendimi kötü hissediyorum. Haftası da çok küçük, 1000 grama bile razıyım dedi doktor şimdilik. İnşallah sağlıkla, vaktinde gelirler 🙏🏻
mrvrdc Haftaya girdik geçen hafta aynı durumla doktora gittim nstye bağladı . Normaldi her şey. Olabiliyor ben de korktum bazen taş gibi oluyor yürürken zorlanıyorum.
Azra41 mrvrdc benim kasıklarımda bide yatar pozisyonda kafası sağda yurudummu çok zorluyor beni sanki cikicak yerinden 😅
1234momsss Azra41 benımde bu ara sancılarım ve kasılmam oluyor ama doktor en son kontrolümde belinden kasıklarına yayılan adet sancısı gibi şiddetli agrın olursa ve geçmeyen bi agrıysa hemen gel dedi benımkiler en fazla yarım saat sürüyor
Azra41 1234momsss benim yazıyı yazıp paylaştıktan sonra geçti deminde kuduruyordu maşallah 😅 bel ağrım hiç yok şükürler olsun 🤲 kasik ağrım normal kizcem kasıklarımda duruyor biraz yürüdüm bugün ondan az sancım var 😊
ftmdyn22 Azra41 29+4 üm ben bendede kasılmalar oluyor bebek hep topluyor kendini karnım taş gibi oluyor doktora söyledin yalancı kasılmalar dedi ama eğer için rahatlıcaksa bi doktora görün derim
Azra41 Gittim sancım falan çıkmadı nst de şükür olsun 🤲🥰 bebişim iyi doğum sancısı daha farklı yerinde duramazsin dedi kilomuzda çok iyi gidebildigimiz kadar gidicez güzel haftalardasin dedi haftaya kontrolümüz var 🥰
S1907 Azra41 herkesin sağlk durumu aynı olmdğı için sizi rahatsız ediyorsa yarın gidip baktrn , bebek kendini ittryo norml ama herksn süreci farklı sonçta sizin yerinzde olsa. Doktorumla knşrum
Azra41 S1907 Gittik bugün kuzum şükürler olsun 🤲 herşey gayet iyi büyüyor dedi baskılar ağrıların olur normal dedi çok güzel haftalarin gittiğimiz kadar gidicez dedi 🥰
Azra41 canssuu0 bende kullanıyorum kuzum ama sen ne zaman iciyorsun ? Ben akşam içiyorum ama yanlış mı yapıyorum ki