Gebelik testi yaptım pozitif çıktı son adet tarihime göre de çocuğun altı haftalık olması gerekiyordu. Daha sonra kadın doğum acile bir gidip muayene olayım her şey yolunda mı dedim acile gittim kese yok dış gebelik olabilir kist var falan dediler. Gecenin bir vakti benden onlarca kan aldılar ve iki gün sonra bir daha gel beta değerine bakacağız dediler. Ben korkudan gitmedim çünkü ağrım sızım hiçbir şeyim yoktu. Daha sonra iki hafta sonraya kendi doktoruma randevu aldım. Kendi doktoruma Gittiğimde kesede vardı çocuk da vardı. Acildekiler çocuğu altı haftalık zannedip nasıl kese olmaz dediler kesin dış gebe dediler beni bir ton ağlattılar ama kendi doktoruma bir gittim geç döllenmymiş meğerse. Acile gittiğim zamanda sadece iki haftalıkmış bebeğim. Kendi doktoruma gittiğimde de sekiz haftalık zannediyordum ama meğersam o zaman da dört haftalıkmış. Yani biraz da benim keseyi göremediği için korktu acildekiler ama rahmin dışında da herhangi bir kese oluşumu yoktu. Sadece rahimde kese göremeyince dış gebelik ihtimalini düşünüp beni çok korkuttular 🥲