1prenses2prensanne Esoesbaby bende kullanıyorum doktor bana fitil olarak al demişti ağızdan alınca sersem yapıp daha da ağırlastirir dedi ama her türlü bende de geçmiyor ağrı
Ceyda76 Esoesbaby ağrı geçmeyecek zaten alışmak lazım da progestan hem alttan hemde ıgne olarak kullandığım halde kanamam oldu pruloton vurulunca geçiyor kanama düşük onleyıcı ıgne
Esoesbaby Ceyda76 bana progestan dex 25 mg kullandırıyor Acaba dediğiniz iğne daha mı iyi gelir bilemedim hem benım kullandıgıma haftada 600 tl vermek zorunda kalıyorum
Ebru5643 Esoesbaby gecmis olsun🙏 bende bugün basladim igne ve kapsüle kanama dursun ağrı zaten vardi bende ilk haftalarda olduğum için,sayenizde bilgileniyorum bende
Ceyda76 Esoesbaby bende onu kullanıyorum aynı zamanda alttan fıtıl de var . Ben ıkı ampul vuruluyorum üç gün gıdıyor progestan dex
Rby01 Esoesbaby yazdırın ilaçlarınızı aile hekiminize daha uyguna gelir bende yazdırmaya çalışıyorum yoksa baya pahalıya patlıyor
Denisss37 Esoesbaby merhaba benim elimde çokça progestan dex 25 mg var. Ve artık kullanmıyorum hamileyim 4bucuk aylkk ister misiniz?
Esoesbaby Rby01 maalesef karşılanmayan ilaçlar iğneler Bu haftalık iğne vurulanlarda acaba işe yarıyormu karnım delik deşik oldu ve agrıyo acıyo ce maddi külfeti cok yüksek
Rby01 Esoesbaby hmm Allah Allah acaba seninkileri devlet niye karsilamiyor benim gobekden olanı yazdirdigimda karsiliyordu
Denisss37 Esoesbaby benimle adresini paylaşabilir misin? Yada instagramda Öznur Gökırmak yazıp ekleyebilirsin oradan bilgilerini yazarsın gönderirim
Esoesbaby Denisss37 instagramda bulamadım sizi . Şimdiden çool teşekkür ederim Allah razı olsun.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Esra Orhon Güven mahallesi Marmara caddesi No:34 Kat:1 D:1 Güngören/İstanbul