izobellaaa-_- Neden olur normal mi yada nasıl geçer temizliyorum yine doluyo 😭 sürekli silmek de istemiyorum tahriş olacak diye
3prens1prensesmom izobellaaa-_- sanirim gozlerini usutuyor :( basindan beresini cıkarmayın ev sıcakliğini kontrol edin usuttugu icin gozleri capaklaniyor . Doktor ya serum verir silmeniz icin yada ılık cay ile pamukla silmenizi onerir 😊 gecmis olsun
Zmraemr izobellaaa-_- üşüttüğü için oluyor.Baska belirti burun akıntısı öksürük vs de olursa doktora götürün tavsiyem çünkü çok çabuk ciğere iniyor bebeklerde Allah korusun
Barlas_mom izobellaaa-_- 4.ay göz muayenesi olmuştu oğlum doktor bize çapaklanıp çapaklanmadığını da sormuştu önemlidir belki. Bir göz doktoruna görünseniz mi ? Daha sağlıklı olur burda ki yorumlardan
Barlas_mom izobellaaa-_- Sürekli oluyorsa lütfen ya bir göz doktoruna yada çocuk hastalıkları bölümüne götürün yavrunuzu aile hekimine değil.
-MinikveAnnesi- izobellaaa-_- aynı sorun bizde de var çocuk doktoru damla verdi o iyi geliyor onu geçirmek gerekiyormuş önemliymiş
izobellaaa-_- -MinikveAnnesi- öyle yapacağım canım yarın da doktora götüreceğim gözlerini açamıyor yazık
Nutelllaa izobellaaa-_- benim oğlumda oluyordu doktora söylemiştim gözle ilgili bı sorun olduğunu söylemişti 2 3 aylıkken bitti o zamana kadar eskisi gibi olmuyordu zaten
132025 izobellaaa-_- benim oğlumda aynıydı suyla temizliyorum geçmiyodu kayınvalidem sütünle sil dedi peçeteye biraz damlatıp sildim ara ara o şekilde geçti komple bazen eskilerin dedikleri işe yarıyo
Dilk1212 izobellaaa-_- belki tuhaf gelebilir ama kardeşimin küçükken öyle oldu gözleri doktora gittik güzelde bir özel hastene dalini suyla karıştır peçeteyle veya pamukla sil gözlerini demişti yaptık ve geçti isterseniz deneyebilirsiniz 🙏
Nutelllaa izobellaaa-_- kanallarla ilgi bişey demişti tam hatırlamıyorum ama olabilir demişti yani düzeldi bizim sonra
Dilk1212 izobellaaa-_- şöyle düşünün dalin sonuçta bebekler için üretilmiş ve de banyo yaparken gözüne kaçıyor 😂🤷♀️