3babyannesy @“Dmerrt”#p24617193amin cnm, Evlat evlattir tabiki ama her 2 meyveyide tatmak istiyorz, rabbim sanada tatlimi tatlı sağlıklı bir kiz nasip etsin inşallah ❤️❤️
Humayun02 isc bize 15. Haftaya kadar erkek dediler devlete gittim orda doktor koz dedi sonrasında hep kız dendi doğduğunda baktım özel bölge çok şiş ve çıkıntılı diye sanırım erkek sandı
isc Humayun02 böyle hikayeler beni umutlandırıyor bizim de böyledir umarım 🥲💕sağlıkla büyüsün 🌸 Humayun02
Gizemgksnmz isc evet bende bu durumdayım biri kız biri erkek dedi beynimi mıncıklıyorlar sanki hangisi doğru ikiside kesin diye konuştu bir bebek ama 2 farklı kesin cinsiyet söylemi var
Dmerrt prenseslerimmmmm Aminn canımmm bende kız evlat diliyorum istiyorum nasip degişenler çok var bende öle dua ediyorum nasip olsun hepimizin gönlündeki nasip olsun hayırlısıyla saglıkla 😇😇😇😇😇
prenseslerimmmmm Dmerrt evet cnm çok varmis değişenler kiz deyip erkek olan erkek deyip kiz olan 🙏🤲ay insallh cnm Allah kalbimize göre verir nasip eder duamızı boş çevirmez 🙏🤲
prenseslerimmmmm Dmerrt biz öğrendik ikinci kızım geliyormus .cok istemistim iki duyguyuda tatmak ama böylesi kısmetmiş 😊
Dmerrt prenseslerimmmmm amin canımmm benim degişse çok güsel olur nasıl mutlu olurum😇😇😇nasipse olur canım dua edelim dua kader değiştirir diyolar öle olsun 2tane meyveyi duygu yu da tadalım aminnnn😇😇😇
Dmerrt prenseslerimmmmm aminnn canımmm iyilik dua güsellikler kazanacak hep dünya iyiyle kötünün arasında bir yerde zaten iyilik güsel düşünce kazanacak 😇😇
4mevsim_1anne isc benim içime hep erkek doguyodu kiz dedi özel 14. Haftada özele gittim gostermedi 16 haftalik 🤔
Dmerrt prenseslerimmmmm çok sevindim canım mm sanada erkek nasip olsun isteyene verir rabbim ısrarla yeterki vazgeçme banada kızım nasip olsun dualara buluşalım herkesin gönlüne göre olsun hersey 😇😍😊
Eluf prenseslerimmmmm Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah..burdakiler ne demişti kizmi dediler erkekmi canim
prenseslerimmmmm Dmerrt çok istemiştim aslında kızım var ikincide erkek olursa her iki meyveyide tatmis olurum diye ama böylesi kısmetmiş kuzum kızları çiftledik iki kızım olmus oldu 😊 Vala artık çocuk defterini kapatmayı düşünüyorum 😂