GE-20 Kızlar merhaba çoçuk için demeler yapıyoruz🤗 biz yumurtlama zamanı geçin devam ediyoruz. Diyelim ki tutunma oldu ben tabi belli zaman bunu fark edemicem. Biz demeneye devam edicez bu süreçte tutunan bebişe bir zarar olur mu sizce bilginiz var mı🤗
UynakBalina GE-20 Yok kuzum bırak akışına gitsin.Çocuk için birlikte olmayın kafandan sil gitsin bak nasıl oluyo😂
myangelson GE-20 tutunan bebeğe birşey olmaz canım çünkü bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım doktor iğneyi vurduğunda 22mm di yumurta belki o gün çatladı belki 3-4 gün sonra ve biz 2 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girmiştik 😄
MadameHappy34 GE-20 çocuk için önemli olan düzenli ilişki ve hiç bir zararı olmaz..😅bu zamana kadar yumurtlama bitti deyip ilişkiyi bırakıyordum 1.5 sene uğraştım durdum doktor defalarca regl olana kadar devam dediği halde 🤣sadece 1 ay uydum o ay iyi haber aldım.
Evinamin031120 GE-20 olmaz Allah’ın izniyle ben bilmeden neler neler yapmıştım hamilelik başında kısmeti varsa her türlü tutunuyor minnoelar
Bebekliannee GE-20 bak ben buna çok inanırım. Senin bilmediğini Allah korurur. Hamile olduğumu bilmiyordum ilişkiye giriyordum. Hamile olduğumu öğrendim ilişkiye girince kanamam oldu. İlaçlarla filan tutundu.
polyanna06 GE-20 kardeşime doktoru çocuk için sex yapılmaz sex yaparsın ve çocuğun olur demişti 😂gun aşırı yapın yani bir gün ilişkiye girip bir gün ara verin yumurtlama testleri felan da strese sokuyor hiç gerek yok