Denizyildizi1 Esraliiii Korktuğum başıma geldi sanırım ne yapacağımı bilemiyorum eşim korunuyordu geri çekilme gerçektende güvenilir değilmiş bebeğim 1.5 aylıkkende yapmıştım daha belirgin çıkmıştı kan verdim 0 negatif bunda da öyle olur mu diye düşünüyorum
Bbilim118 Denizyildizi1 tamam ama geri çekme yöntemi zaten bir korunma yöntemi değil ki doktorlar da bunu net şekilde söylüyo siz korumuyomus diyosunuz korumaz tabi çünkü bi korunma yöntemi değil
Sevval4 Denizyildizi1 bende hamile olmadığım halde çift çizgi olmuştu. Kuruma olup olmadığını anlamak için idrar damlattığın yere su damlat bakalim kaybolursa kurumadır değilse hayırlı olsun 🙈
Denizyildizi1 EAK Geri çekilme eşim spiral taktırmamı istemiyor acelesi yokmuş hamile olamazmışım daha yeni doğum yapmışım vs.vs.hap veya iğneyle de korunamam kist yapmıştı daha önce
Denizyildizi1 Sevval4 Şimdi deneyeyeceğim aslında 2 test yaptım aynı sıvıyla ilkinde hiç yok tamamen negatif bu ikinci şüpheye düşürdü
Denizyildizi1 Sevval4 Kayboldu demekki kuruma çizgisiymiş birazcık mutlu oldum ama en iyisi kan vermeye gideyim
Lizbonn Korunma yöntemleri arasında geri çekilme yok ne yazık ki bebeğiniz küçük ve düşünmüyorsanız bence kendinize uygun bir korunma yöntemi bulunuz..