Ayytacc Kizlar belki bilginiz vardir Sami ulusun ek binasi nereye hangi hastaneye tasinti hic gittinizmi
Tugceonur Ayytacc etlik şehir hastanesine taşındı . Tüm doktorlar orda bizde çocuk hastalıkları için gitmiştik iki gün önce doktorumuz ordaydi hastanenin de tamamen taşındığını soyeldiler
Ayytacc Tugceonur randevulari yok hic bir doktora kecioren egitim arastirma dediler aradim yok oyle bisey dediler
Gskasim1 Kızlar etlikte sami ulus kadın doğumdaki doktorların isimlerini göremedim ben keçiören eğitimede baktım yok elif yılmaz hanıma gidiyordum var mı bilgisi olan randevu almam gerek 🙏🏻
Gskasim1 Ayytacc hastaneyede ulaşamıyorum arıyorum 3 lü tarama zamanım geldi kızlardan bilem biri görse keşke şu postu 🤦🏻♀️
Gskasim1 Ayytacc canım ben öğrendim aradım ulaştım seninde durumunu bildiğim için yazayım dedim keçiören eğitim araştırmaya taşınmış kadın doğum bölümü yalnız daha mhrs üzerinden güncel doktor listesi açılmamış tahminen 4-5 günü bulur dedi taşınma işlemi sürüyormuş hala
Ayytacc Gskasim1 allah razi olsun canm ya insAllah acilirda iki dogumum orda olmustu doktorlari iyi baska yer istemiyorum