Lavinjanya21 Kızlar 35 haftalık gebeyim göğüslerim çok küçük normalde gebelik sürecinde büyür süt girer diyorlardı ama olmadı daha vakti var mı doğumdan sonra mı büyür süt girer. Sütüm olmaz diye çok korkuyorum göğüslerimden dolayı
NurM1 Lavinjanya21 arkadaşım la aynı zamanda hamileydik benim göğüslerim abartı şekilde büyürken onun hep aynı kaldı ve maşallah sütüde geliyor emziriyor hiç öyle düşüncelere girme 🫶
HilalEyce Lavinjanya21 Doğumdan sonra bir an da büyüdü benimkiler. Sütüm oğlum emmediği zaman dolu dolu oluyor sadece emerse yumuşak oluyor. Siz başkasıyla kıyaslamayın kendinizi süt psikolojiniz ne kadar yüksek ise o kadar bol oluyor. Olmaz diye asla düşünmeyin.
myangelson Lavinjanya21 hamileyken de büyüdü doğumdan sonra daha da büyüdü bir de mastit oldum 95 lik bile olmuyordu 🤷🏻♀️ ama arkadaşımın pek büyümemisti mesela bu göğüs buyuklugu küçüklüğü ile ilgili olmuyor süt yapıyla alakali benim bildiğim canım
_edakrsu22 Lavinjanya21 daha hamile olmadığımı öğrenmedigim zaman göğüslerim şişmeye başladı adet olacam sanıyordum ve göğüslerim büyüdü şişti şuan 28+ 4 günlük hamileyim bugün farkettim göğüslerimin sertligi inmeye ve sarkmaya başlamış bende merak ediyorum niye böyle oldu
Lavinjanya21 HilalEyce Orası öyle ama biraz takıyorum sanki kafaya inşallah umdugumdan daha fazla olur
Lavinjanya21 _edakrsu22 Bende öğrendikten sonra çok hafif dolgunlastigini hissettim o kadar daha da büyür zannediyordum olmadı durdu
Lavinjanya21 _edakrsu22 Bende büyümesinden yana değilim büyümesinden kastım hani büyümese süt girmez falan o açıdan yani🙏😅
Hulus Lavinjanya21 göğüs büyüklüğü ile hiç bir ilgisi yok hiç moralinizi bozmayın abimin eşinin göğüsleri çok küçüktü ama maşallah sütü öyle çoktu ki bebegede çok yaramisti.
gorky Benimkiler kadar küçük olduğunu düşünmüyorum 😁hiç sıkıntı yapma canım bende aynı düşünceleri düşünüyordum 45gün öncesine kadar göğüslerim bi anda dolmaya başladı büyümedi sütüm gelmedi önceden ama gayet bebişime yetiyor ☺️