Eylulmom_ Azizinannesi2 tabiki de 😅😅58 yaşında benden daha genç alımlı bakımlı ben her gördüğümde kadını şok 😳
Eylulmom_ Azizinannesi2 Muğla’da evlenip buraya gelenlerdenim sor memnunmusun asla burdan bir taşınayım artık Muğla’ya tatile bile gelmicem 😅😅
Azizinannesi2 Eylulmom_ valla bakımlı kadın hep bakımlı oluyor valla bu devirde yemek yerine bakım yapınca kıymetli olunuyor 😂😂
Eylulmom_ Dilarac oh afiyet olsun valla mantı da çok severim bir kaç kişi daha yazmış kalkıp yapmamak için telefonu elimden bırakmıyorum 😅😅
Eylulmom_ Azizinannesi2 yazacaklarım vardı da olmaz görümcem de buralarda takılıyor henüz tespit edemedim kim olduğunu 😅😅
Eylulmom_ Azizinannesi2 yok bacım aslen Trabzon luyum İstanbul’da yaşıyordum 2 yıl önce evlenip Muğla’ya geldim ölene kadar 81 ilde yaşayacağım herhalde 😅😅
Eylulmom_ Azizinannesi2 kız valla oda hamile benim doğumuma geldiğinde görmüştüm bu uygulamayı kullandığını ama hiç kullanıcı ismine bakmak gelmedi aklıma 😅😅şimdi bazen o yüzden yazacaklarımı yutuyorum 😅😅
Eylulmom_ Azizinannesi2 aynen şuanki son adresim Muğla 😅😅inşallah yaşamaya gelmem de belki gezip görmeye yolum düşer