Merhaaba güzel annelerim anne adaylarım anne olmak isteyenlerim Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah rabbim kimseyi evlat acısıyla kucak boşluguyla imtihan etmesin inşallah 🤲🏻 beklediğim o güzel güne cok az kaldı elhamdülillah hiç bugünlere gekebilecegimi hayal edememiştim hep bi kayıp korkum olmuştu ilk bebeklerimi erken sezeryan la kaybettim 10.13 gün yaşamışlardır 😞 her postumda belirtiyorum lütfen idrar yolu, kan enfeksiyonuna rahim agzınıza vok dikkat edin benim ikizlerimde hersey yolunda demişlerdi iki gün içinde olanlar oldu enfeksiyon yuzunden suyum geldi az az acile gittimde 3cm acılmam vardı norml doğum riskliydi sezeryan istemiştim eylül de 1sene oldu bebeklerimi kaybedeli ilkgöz agrılarım onlar benim ilk oğlumu 26 eylülde kaybettim 29 eylülde de kızımı kaybettim, bu oğlumda naaip olursa 26 ekimde dünyaya gelicek inşallah 🤲🏻 cok uzatmıyım ben bu gebeliğimi ocak ayı sonu adet oldum sanarak uzun sürdü 10 gün olunca gittim neden böyle diye beta bakılonca düşük yaptımı öğrendim bi kac gün gittim bakıldı düştü değerlerim cok sancım olmustu ben beklemiyordum zatn bukadar erken cunku pcos vardı kilo almıştım baya bebeklerimi kaybettikdn sonra ocak sonu süştü şubat 2sinde falandı gebelik belirtim oldu doktorum imkansız dedi ben erken gebelik testi ve kaset test yapmıstım pozitif di ama imknsız düşük kalıntısıdır dedi betam 50.100. Biara yavas ilerledi git düşük yap dedi kanamam da vardı muayne etmedi başka hastane baska doktor sayesinde alttan muayne ile gorup degerimin 6000 oluşunu gördük cok şükür tabı bunlarla bitmedi kızamıkcık virüsü cıktı bende riskli bebegi alabiliriz dediler gebelikde olduysa bebek saglıksız olur dediler iki hafta arayla doktorum test yaptı pozitif cıktı en son ankaraya kan gönderdi doktorum orda negatif oldunu yanı daha önce gecirip vucud bağışıklık kazanmış o yuzden yüksek cıkmıs eger orada pozitif oksaydı alıcaklar dı cok şükür onu atlattım 12+6 da ilk kaybımdan dolayı serklaj oldum sürekli uzandım daha sonra 19 haftamda suyumun azaldını sınırda oldunu öğrendim gitti yere kadar gidicez dediler cok korktum yıne kaybedicem diye cok dua ettim gebelik şekerim vs cıktı şeker varken cok su olur seninki tersi dedi megersem bitmeyen enfeksiyonlar yüzünden suyum azalmış bol su tükettim günde 3litre ve sürekli yattım cok şükür 25 haftada suyun idaline ulaşmış dediler 🤲🏻 sonra bebeişim baş aşağı döndünü öğrendim 28 haftada baskı sancı oldu hastaneye gittim doktorum şehir dıaındaydı nöbetci doktor sevkimi yaptı hemen doğum başlamıs diyip korkuttu meger fahim agzım 34.5 mm di 28 mm e düşmüş sevkim olan yer ciğer geliştiricimizi yaptı üc gün yattım cıkarttılar onu da atlattım cok şükür korkularla 36 haftaya geldik doktorum 37 de alırım demişti ama suan hersey güzel diye 38 haftaya ekim 26 sına gün verdi elhamdülillah cok şükür bugünlere geldik cok zorluk yaşadım cok korktum ama en güxel destekcim doktorum ve eşim oldu erken doğumdan korkuyordum erken doğurmucaksın buna odaklan dediler öyle de yaptım bu haftaya geldik 🤲🏻 sizlere tavsiyem cok dikkat edin herseyde hemen pes etmeyin mücadele edin ☺️ ve enfeksiyonlara cok dikkat edin hafife almayın ben bu haftaya kadra antibiyotiklerle geldim yarı evde yarı aldım hastanede zor oldu ama coğu gitti azı kaldı inşallah sag saglim kavusmamda nasip olur 🤲🏻cok sıkıldım yatmakdan ama değicek inşallah 🤲🏻 hepiniz doğumda dualarımda okucaksınız inşallah önceliğim anne olmak isteyenler olucak sonra bekleyenler inşallah Rabbim herkese nasip eder bu güzel duyguyu 🤲🏻 cok uzattım hakkınızı helal edin. Dua eder dualarınızı beklerim canlarım inşallah sezeryanım kolay gecer 🤲🏻😘