1prensannesi__ asilbabymom Pişik kremi olarak Bepanthol aldım şampuan losyon vs.mustela aldım annemde dalin almış daha kullanmak nasip olmadı 😊
Emily37 asilbabymom ben ilkimde de bundada sebamed aldım canım birde sudokrem aldım.ilkimde memnundum umarım bunda da memnun kalırım
Mfozturk asilbabymom bende şuan bütün ürünlerimi Sebamed aldım sadece sampuanimiz unibaby. Oğlumda da kullanmıştım memnun kaldım. Pişik kremi fayda etmezse sudocrem denicem bide herkes çok övüyor onu da
Gulcanozzz asilbabymom ben mustela kullanıyorum şampuan losyon yağ ve silme suyu olarak. Pişik önleyici olarakta bepanthol almıştım ama sadece kızarık olduğunda bir kaç defa sürdüm onun dışında kullanmıyorum
Humayun02 asilbabymom şampuan bübchen pişik kremi zeytinyağ kullanıyorum zeytinyağ gaz sancısına kemik gelişimine de çok faydalı en masum pişik kremleri bile kimyasal koruyucu katkılı
Nur_6 @asilbabymom sudocrem pişik kremi aldım hem pişik kremi hemde göğüs uçu yara için çok etkili şampuanını bebek yağını Dalin aldım bebek deterjanını yumuşatıcısınıda Dalin aldım
merve-a asilbabymom şampuan & vücut losyonu için mustela aldık Yağ olarak dalin henüz bebiş doğmadı 🥰
kizannesiyimm Pişik için şu an bepantol kullanıyorum. Şampuan ve losyon da Eyüp Sabri Tuncer kullanıyorum
Bayancorek asilbabymom pişik kremi : bepanthol (bitince incia alacağım temiz içerikli değil çünkü) Şampuan: incia Vücut şampuanı: babyme Vücut yağı: mustela hepsinden memnunum. 🙏🏼