Ozgeseker Kızlar bugün nstye girdim ve düzenli sancım çıktı 3 cm acilmam var ve serviks boyum 20mm kadar kısalmış 2 tane serum verdiler daha sonra nstye girdim tekrar sancım çıkmadı ama ara ara kasılmalarım oluyor yaşayan var mı doğum yakın demek mi bu 😱
Gulum_ozkan Ozgeseker aynı durumdayım seninle bi gece hastaned3 yattım şuan hala 2 cm açıklık vardı sali günü gitim baski ve şancı ile 2cm açılma ve rahim iyice incelmiş dedi ama bebej kafa yukarda dedi hemen olmaz dedi beklyrm bakım cumartesi kontrol var
Ozgeseker Gulum_ozkan bana da kalabilirsin de çıkabilirsin de dedi doktorum ne yapacağıma karar veremedim, ben sancılarımı hissetmiyorum bide üstelik 🤷 bebeğim baş gelişi doğum kanalına girmesi muhtemel dediler o yüzden korkuyorum biraz 😔
Gulum_ozkan Ozgeseker benm kanala girse olacak hemen ama yukarda kafa 30 haftadan beri erken doğum riski var ve 2 kere hastane de yattım ciğer geliştirici yapıldı 3 doz sende yaptır onu haftan erken şuan bende 35 haftalık
Ozgeseker Gulum_ozkan bana hiçbir şey yapmadılar bı serum verdiler işte bugün şimdi de eve geldim bakalım nasil ilerleyecek bundan sonra biraz endişelendim 🤷☺️