sinoli Kızlar bugün krem sürerken göğüsümden sıvı geldi anlık ama öyle dolu dolu değil, sarı ve şeffaf renkliydi erken doğum riski falan olmuyor böyle şeylerle dimi neden geliyor mesela şu an sıktıkça da geliyor? Bilginiz var mı? 26 haftalığız bu arada 🌸
hemsiree sinoli süt geliyor 😊 süt oluşumu hormonlar arttıkça başlar bu gayet normal bir şey amaa sakın sakın sıkmayın. rahim uyarılır işte o zaman erken doğumu tetiklersiniz
berceste5155 sinoli göğsünüzden süt gelmiş kendiliğinden akması sorun değil ama sıkarsanız göğüslerinizle oynarsanız erken doğumu tetikleyebilir
Aleynaerayy22 sinoli bende de olmustu 25 haftalikken şeffaf gelmişti ucuna kendi kendine sonra sari bisey geldi ellemedim hiç
sinoli hemsiree Yok öyle sıktıkça geliyor derken yanlış olmuş, tekrar geliyor mu diye kontrol etmek amaçlı anlamaya çalıştım ne diye garip geldi bir anda tabiki. Teşekkür ederim bilgi için ☺️
sinoli Aleynaerayy22 Evet benimde o şekilde oldu, tekrar geliyor mu diye sıkma gereği duydum anlamak için tabiki ilk gebelik olunca biraz da cahillik olabiliyor. Dikkat etmek gerek teşekkür ederim.
Aleynaerayy22 sinoli rica ederim canım ama sıkmak zararlıymış evet bende baktım sadece tekrar gelecekmi diye gelmemişti uyarı veriyomuş rahime
sinoli Aleynaerayy22 Benim geldi demek ki hormonlar tavan yapmış bu aralar 🤣 Yok yok daha dokunmam ☺️