Papatya24 Kraft friday park yatak güzel bi indirime girmiş emsallerine göre baya uygun tek kafamı karıştıran anne yanı olmaması. Tecrübeli anneler sizce anne yanı olması önemli mi?
Kelebekk-0307 Papatya24 surekli kalkarım sorun olmaz diyorsanız şart değil ama anne yanı büyük rahatlık sonrasinda pişman olabilirsiniz
_edakrsu22 Papatya24 ben sık sık kalkmiym diye birde bebeğim benle beraber temas kurup uyumasi açısından anne yani tercih ettim ama tabi ki mecburi değil bütçenize uyan oysa alın şart değil ama imkanınız varsa anne yanı
MelisY Kanz with me aldim ben babymalldan suan 1800 fiyati ilk aylarda emzirmeniz gerekicek ve yatak hizasina ayarlanabiliyor alt kademesine oyun parkina 9.aydan itibaren geciyorsunuz ve cok alcak oluyor zor olabilir sadece oyun parki almaniz
Papatya24 Kelebekk-0307 MelisY O zaman mantıklı dediğiniz modellere de bakayım sürekli kalkmak çok zor olur doğru😊
Papatya24 MelisY Dediğiniz modele baktım mantıklı aslında yatak da hediye yazıyor yatağı işe yarar bi yatak mı peki? Bir de cibinlik gönderiyorlar mı yanında çok önemli bir şey değil o tabi de özelliklerinde yazıyor diye soruyorum
MelisY Papatya24 bende yatak hediye degildi ben kendim aldim kraftin yatagi en iyi yatak yatas marka oluyormus ama biraz pahali diye bi tik alti olan kraft oda isbirin yatagimis onu tercih ettim cibinlik vermiyorlar ben almadim icine uyku setinide ayri aldim
MelisY Papatya24 gunlerimi bekliyorum suan ama benim etrafimdaki arkadaslarimda park yatak kullaniyorlar onlarda cok memnundu hatta birisi ahsap besik almisti sonrasinda park yatak kullandi