Merviss_22 Amin inşallah , çok şükür ki verdim ve göbek falan kalmadı 1haftada eşim kilolu olduğu için o bile kıskandı nasıl verdim diye 16kg aldım çünkü hamilelikte 60la kaldım 76yla doğuma girdim 😂ilk gün dikişlerinde ağrı oluyor kuzum yalan değil ama bebiş telaşesi heyecanı o yüzden acıyı pek anlamıyorsun . Dikiş yerlerini kuru tutman gerekiyor duştan sonrası için diyorum . Üzerindeki bandı 1hafta sonrası falan alıyorlar çünkü . Doğum yapmadın daha madem su bolca tüket tavsiyem o . Göğüs ucu kremi kullanıyor musın bilmiyorum ama muhakkak göğüs ucu kremi kullan çünkü ilk gün yara olmuştu lansinoh kullandım zaten 2kere sürdüm düzeldi . Yanına hastahane bezi yada depend al çok rahat edersin çünkü alttan biraz kanaman oluyor ya külotla pedle uğraşma derim ☺️yanına muhakkak mama al bebişkon için sezeryandan çıkınca hemen süt gelmeyebiliyor . Nescafe götür yanında ve bitter çikolata baş ağrını alsın diye . Bana gümüş kapak önerdiler ama ya ben kullanmayı beceremedim yada önerenler tam anlatamadı ama tabi tercih senin 😁kefir bolca tüketirsin kuru incir badem bunları yanına al hatta doğumdan sonra tüket . Belli bi süre yemek yiyemiyorsun Doğumdan önce ve sonrasında aklında bulunsun . Valla ben aklıma gelenleri yazdım sende aklına geldikçe sormak istediğin ne olursa olsun sorabilirsin ☺️