zty0206 Kızlar bebeğim bugün doğru düzgün emmedi dün geceden belli de huzursuz bugün parmağıma süt değdirip verdim onu çekip ardından göğsümü verdim azıcık emdi bıraktı öyle ağlaması yok ama huysuz niye böyle yapıyor olabilir
Melek0606 zty0206 3 4 aylık mı bebişin syle sylim tv karşısında emzirme karanlık bi odaya geç sessiz bi şekilde emzir bide çıplak emzir 4 aydan itibaren bizde yaşadık hatta şuan sol mememi kör etti meme reddi yuzunden
zty0206 Melek0606 4 buçuk aylık kuzum aslında hep emzirdiğim yerde emzirdim ama yok uyuyca zaman da zorlanıyor bugün
Kelebekk-0307 zty0206 başka bir sıkıntısı vardır belki bebeklerin atak dönemleri oluyor mesela ondan da kaynaklanıyor olabilir ya da dişleri mi acaba kaşınıyor benim bebegimde öyleydi meğerse diştenmiş 5.aya girdi 2 diş birden patladı sonra rahatladı normale döndü
zty0206 Kelebekk-0307 ya ağzına baktım böyle diş çıkcak gibi bir tarafında kabarıklık var buda 2 haftaya yakındır var ama nedense bugün böyle yapıyor memeyi almak yerine itiyor eliyle
Kelebekk-0307 zty0206 belki de ondandır bilemedm beraber duş alabilirsiniz duştayken teklif edin sonrasinda da düzelmiş oluyorlar genelde kızım ne zaman böyle yapsa bunu yapıyorum bizde çok etkili oluyor
Kelebekk-0307 zty0206 aaa 😊bebeğimin ilk duşunuu dahi kendim yaptırdım daha o zamandan yapardım bunu bence deneyin 🤭
zty0206 Kelebekk-0307 valla hep yanımda biriyle yaptırdım 🙂 ama deneyim bende ne zamana kadar biri olcak yanımda