Abc34 Kızlar 28 haftalık hamileyim. 2 gebelik buda erkek olunca pek fazla tekstil ürünü almadım diğer oğlumun bütün bebek kıyafetleri çok temizdi. Sadce 6 7 parça bişey aldım. Kişisel eşyalarını sıfırdan aldım. Herşeyi hazır aslında. Kıyafetlerini ne zaman yıkamaya başlıyayım.
canserko Ben tam 28 de yaptım. İlkinden kıyafetleri ve yenileri yıkadım ütüledim. Suan 29 um ve durduk yere erken dogum durumum çıktı, yatışım yapıldı İyi ki hazırlamısım diyorum. Ne kadar erken o kadar iyi, süreç süprizlerle dolu çünkü Kolay gelsin :)
Abc34 canserko yaaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız. İlk hamileliğinde bu haftalarda yavaş yavaş yapmaya başlamıştım. Doğum çantamı da 30 hazırlamaya başlayıp 35 de hazır bekliyordu
Abc34 canserko yaaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız. İlk hamileliğinde bu haftalarda yavaş yavaş yapmaya başlamıştım. Doğum çantamı da 30 hazırlamaya başlayıp 35 de hazır bekliyordu
sia 33 haftalığım suan bende bu hafta yıkadım hazırladım doktorum gün verdi ama erken felan gelir belkı diye erken den hazırladım
mercimekmi haftada yıkama ütüleme işlemlerini yaptım ama geç kalmışım şimdi 35. haftamdayım 2 gündür bel ve sırt ağrılarım başladı resmen 1 hafta daha geciksem çok daha zorlanacakmışım bence 30. haftayı geçmeyin
Yvz2123 35 +5 olduk bizde bugün başladım yıkamaya ama ben geciktim biliyorum yapacak bişey yok hala ev serilecek iş çok biter inşalah sağlık olsunda
Abc34 Yvz2123 bu ay başlıyayım o zman çünkü aralık sonu ocak başı gibi gösteriyor uygulama daha koltuklar halılar yıkama gidicek. Hepsi üst üste gelmesin dimi