zuhaall 1prensannesi__ valla daha içini açıp bakmadım yalan söylemiyeyim ama baktığımda hemen yazarım sana
Bnmv-1 zuhaall maşallah güzel şeyler almışsın boşver iyi yapmışsın zaten herşey pahalı dahada zam geliyor ucuza almış oldun
zuhaall Bnmv-1 aynen öyle hem lazım olacak şeyler gerçi ben daha çok alırım da başlangıç için güzeldi ve heveslendiriciydi 😂
Bebisinizz Bnmv-1 dün babası bunları almış 🥰 bugün de biberon ve mama sandalyesine baktık ama kalmamış maalesef 🐣
zuhaall 1prensannesi__ şimdi baktım bineronun camına da kaliteli sağlam bir şeye benziyor aldığıma pişman olmam gibi
Edau9 Anneperi gelen şeylerin çoğu kıza da olur erkeğe de renkleri unisex çünkü sütlü kahve Krem tonlari
Sellmaseellma Bnmv-1 bugün sabah erken uyandım saat 8 de a101 in kapısına doluşmuşlardı amaan hiç bekleyemem dedim eve gelip yattım 😂
egeninincisii Bnmv-1 Bebişin her şeyi tamam olduğundan hiç bir şey almadım. Halbuki burdaki A101 aktüeli dopdolu kimse kapışmıyor gelenleri 😅 oğluma 5 lt çöp kutusu aldım 2 tane, içine de küçük oyuncaklarını koydum.