Asuuuesraa Bnmv-1 küvet kova ve maşrapa aldım bimde de küvet filesi aldım ne zaman geldi bilmiyorum ama
Balim25 Bnmv-1 hastane çıkışı, çıtçıtlı body ve altını aldım takım olsunlar diye kapşonlu hırka ve şapka 😊
1prensannesi__ Bnmv-1 Malatyada yaşıyorum canım eşimde gitti bende gittim ama bişey bulamadık küvet havlu vs vardı onlarıda almıştık zaten istanbuldan annemle babamda gitmişler sagolsunlar oraya hiç gelmemis gelmedi ürünler demişler 🤷Ama uygulamadan askı biberon hastane çıkışı filan kaptım hemen umarım gelir😁
1prensannesi__ Bnmv-1 Ayy tiktokta görüyorum şimdi herkez gidip almış poşet poşet birileri yazmış işte 600-650 tllik alışveriş yaptık hepsini niye alıyolar acaba diğer annelerde bıraksalar 😁🤷
Bnmv-1 1prensannesi__ diğer anneleri kimse düşünmez çünkü herkes uygun bulmuşken alıyım kafasında valla ben askı aldım battaniye aldım banyo lifi birde mama sandalyesi aldım
HllOcak Askı, bebek yorgan yastık, kadife ve fitilli tayt, örme şapka ve patiği iki takım yaptım, nohut battaniye müslin örtü neler neler aldım ama sabahtan gitmek gerek herkes üşüşüyor 😀
Deletedmom_11 HllOcak merhaba nohut battaniye nasıl acaba şuan baktım da hala sitesinde mevcut Yani yumuşak güzel mi
srnglcskn Bnmv-1 bebek askısı (2 tane) banyo eldiveni Müslin battaniye 2li alt (2 tane) 2li uzun kollu çıtçıtlı Badi Hastane çıkışı aldım bende 😇
Mbbcn Yastık Yorgan Fitilli ikili tayt Nohut battaniye Bebek lifi 2 tane yün şapka 2 tane yün patik Bebek askısı Oyuncak aldım🥰 dahada geziyoruz bakalım mama sandalyesi bakıyorum