darkatra A_syma Öyle bir söyledi ki sanki bir vücut deformasyonu olarak anladım ben de. Bilmiyorum ki.
A_syma darkatra Allah korusun 🌸 olsaydi belli olurdu bu zamana kadar bence saglikla gelsin bebisiniz eksiksiz noksansiz 🤲
Elifdemir2134 darkatra yemin ediyorum hastaneye her gittiğimde bir krizle eve geri dönüyorum evde hiçbir şeyim yok çok şükür hasta değilim Bir yerim ağrımıyor hastaneye gidiyorum yok tansiyonun çıktı Yok şekerim var yok kriz geçirirsin yok erken doğum olur vesaire vesair o yüzden içini ferah tut rabbim her şeyin farkında her şeyi görüyor gelecek olan zaten Allah’ın eseri o nasıl istiyorsa o şekilde gönderir kimsenin yapabileceği bir şey değil o yüzden Rabbim ne gönderdiyse başımızın üstünde yeri var gerisi boş boşuna stres yapıp da kendini de üzme
Maviii Yagmursk bana da 2 hafta önden gidiyor dediler. önceki haftalarda ise 3 hafta önden gidiyor demişti evham yaptım ister istemez son haftalarda haftasıyla uyumlu oluyor mu endişe etmeli miyim
Yagmursk Maviii benim bebeğim erken doğdu 34*2 de o zaman da 2 hafta öndeydi ama minicik kafası hiç öyle önde değildi
Birmeleginannesi32 Ay canım ya o kadar korkarak okudum ki sonunda kötü bişey olacak sandım bu bi sorun değil bence ultrason ölçümleri yanlış çıkabiliyor
Rapunzel3846 Canııııımm hiç bi sıkınttı olmicak inşallah,yanılma var bence bu işte…bu zamana kadar muhakkak belli olurdu…ferah tut içini…🥰🥰🥰
Yagmursk Maviii korkma hiç içini rahat tut cihazdan cihaza değişiyor o ölçümler sağlıkla gelsin bebeğin 🙏🏼❤️
Meliyyke darkatra aslında kemiklerini ölçüyorlar her kontrolde, seninkini ölçmüşler miydi? Ultrason görüntülerini saklıyorsan oradan kontrol edebilirsin. Bence sorun olsa çoktan söylerlerdi, yanlış ölçmüş olmaları çok muhtemel duruştan dolayı vs