gozdesya Arkadaşlarım ihtiyacı olan ve duasını beklediğim bir anne adayına hiç kullanmadığım ovulasyon testi var tam 1 aylık , onu hediye etmek istiyorum , inşaAllah benim gibi oda bebeğine kavuşur .Lütfen ihtiyacı olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Aksoyy gozdesya 2 yıldır deniyoruz henüz bir sonuç alamadık 1hamilelik geçirdim 2ay sürdü kürtaj olmak zorunda kaldım gitmedigim doktor ve kadın kalmadı şuan yine bir kadına gidiyorum biseyler yapıyoruz bana bitkisel şeyler veriyor onları kullanıyorum bir yandan da doktora gidiyorum buda bana Allah’ımin bir imtihanı rabbim nezaman isterse o zaman olur inşallah en kısa sürede anne olurum çok istiyorum.
Yasemin1408 Duruyorsa bende alabilirim cok ihtyacim var. Gebelik dusunuyorum fakat ovulasyon testleri cok pahali alamam suanda . Ihtyac fazlasysa eğer alabilirim
Deletedmom_85 Forum üzerinden iletişime geçebilirsiniz. WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
gozdesya Aksoyy canım benim , kıyamam .Allah sana yardım etsin , en kısa zamanda çocuk sahibi yapsın sizi hayırlısı ile .Dua edeceğim sana çokça